Stadsschouwburg: Parkeren

Gaat u met de auto naar De Stadsschouwburg? Met ParkU bent u zeker van uw parkeerplek – boek gemakkelijk en voordelig online of met onze app! Zo beginnen uw avond en de voorstelling zonder stress. ParkU wenst u een prettige opvoering!
fragezeichen_badge

Maakt u voor het eerst gebruik van ParkU? Klik op de onderstaande button voor een eenvoudige uitleg in 3 stappen.

voucherbadge_nl

Wissel je ParkU tegoedbon voor nieuwe gebruikers in ter waarde van €10,- met de promocode*: SSBA15516

parku-Drop mittel

Klik op de onderstaande button, en voer eenvoudig de gewenste tijd en datum in. De beschikbare plekken worden dan weergegeven.

Zo werkt het


Zoeken: Typ in waar, wanneer en hoelang je wil parkeren en ParkU toont je alle beschikbare parkeerplekken. Vergelijk ze gebaseerd op locatie en prijs, en klik op je favoriete parkeerplek voor meer informatie.

Boeken: De omschrijving bevat alle belangrijke details over de geselecteerde parkeerplek, bijvoorbeeld of deze is afgeschermd met een hek. Door te klikken op “Boek Nu” kun je je parkeerplek exclusief voor jezelf reserveren en kun je direct betalen met iDeal, PayPal of credit card.

Navigeren: Via de ParkU app kun je direct toegang krijgen tot het navigatiesysteem van je smartphone. Je vindt de “Navigatie” knop op de boekingspagina van je gereserveerde parkeerplek (menu header “mijn boekingen”).

Openen: Open slagbomen en hekken eenvoudig met de ParkU app door een QR code bij de ingang en uitgang van de parkeerplek te scannen. Het barrière-openen-symbool is te vinden in de map weergave van de app en op de boekingspagina van je gereserveerd parkeerplek.

Parkeren: Betreed en verlaat de parkeerplaats zo vaak als je wilt gedurende de geboekte periode zonder een kaartje te trekken. Indien nodig, kun je je boeking ook verlengen in de ParkU app in perioden van 15-minuten.Andere vragen?

Bezoek onze FAQ pagina of bekijk onze korte uitleg video.
Die laat zien hoe je een parkeerplek boekt en barrières opent met de ParkU app.


Erklärvideo_EN


*Voorwaarden:

Geldig tot 30-06-2017. De tegoedbon geldt alleen voor nieuwe gebruikers. In Nederland kan er maar één tegoedbon per persoon worden ingewisseld. De waarde van de tegoedbon is alleen van toepassing op het ParkU-tegoed. Contante uitbetaling is niet mogelijk. Publicatie en doorverkoop zijn verboden. Verder gelden de Algemene Voorwaarden van de Parku Nederland B.V.