App Store Google Play

Reserveer parkeerplaatsen, reis comfortabel

ParkU maakt reizen meer gemakkelijk: Je kunt parkeerplaatsen vinden, boeken en betalen op verschillende luchthavens en cruise havens in heel Europa en dus je bagage eenvoudig meenemen met de auto. Boek op korte termijn je parkeerplaats voor een korte trip of ruim vooruit voor een langer vakantie – online of onderweg met de app.


HX_parku
Voor jaarlijkse & langeafstand reizigers:
Reserveer met ParkU parkeerplaatsen op luchthavens

ParkU biedt ook parkeerplaatsen aan bij luchthavens in Nederland, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Je kunt deze reserveren met de gebruikelijke voorwaarden – afhankelijk van het aanbod voor een periode van 30 minuten tot 6 maanden. Maak het gewoon een onderdeel van je reisvoorbereiding en begin je vakantie zonder parkeerstress.

Voor korte & business trips:
Parkeer bij Europese luchthavens en cruise havens

Met de vriendelijke medewerking van Holiday Extras biedt ParkU nu extra parkeerplaatsen aan op meer dan 45 luchthavens en cruise havens in Europa die je kunt boeken. Bekijk eens een parkeerplaatsbeschrijving om te zien of de gekozen parkeerplaats wordt aangeboden door Holiday Extras. Er zijn aparte voorwaarden van toepassing (zie VGV, vraag nr. 30).
Een voorbeeld uit ons aanbod


Airport

Airport parking:

Bijv. in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Düsseldorf, Keulen-Bonn, Weeze, Brussel en Parijs


Kreuzfahrt

Cruise haven parking:

Onder andere in Amsterdam, Hamburg, Kiel, Rostock, Frankfurt (Main), Passau, Savona, Venetië en Rome


Zo werkt het


Zoeken: Typ in waar, wanneer en hoelang je wil parkeren en ParkU toont je alle beschikbare parkeerplekken. Vergelijk ze gebaseerd op locatie en prijs, en klik op je favoriete parkeerplek voor meer informatie.

Boeken: De omschrijving bevat alle belangrijke details over de geselecteerde parkeerplek, bijvoorbeeld of deze is afgeschermd met een hek. Door te klikken op “Boek Nu” kun je je parkeerplek exclusief voor jezelf reserveren en kun je direct betalen met iDeal, PayPal of credit card.

Navigeren: Via de ParkU app kun je direct toegang krijgen tot het navigatiesysteem van je smartphone. Je vindt de “Navigatie” knop op de boekingspagina van je gereserveerde parkeerplek (menu item “Boekingen”).

Openen: Open slagbomen en hekken eenvoudig met de ParkU app door een QR code bij de ingang en uitgang van de parkeerplek te scannen. De barrière openen functie is te vinden in de menubalk van de app en op de boekingspagina van je gereserveerd parkeerplek.

Parkeren: Betreed en verlaat de parkeerplaats zo vaak als je wilt gedurende de geboekte periode zonder een kaartje te trekken. Indien nodig, kun je je boeking ook verlengen in de ParkU app in perioden van 15-minuten.Andere vragen?

Bezoek onze FAQ pagina of bekijk onze korte uitleg video.
Die laat zien hoe je een parkeerplek boekt en barrières opent met de ParkU app.


Erklärvideo_ENParkU in de pers

Over parking services wordt veel gediscussieerd.Heb je een ParkU coupon / promotiecode? Klik hier om deze te gebruiken.